Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Publicitate  / Cronica unui eveniment ratat

Cronica unui eveniment ratat

Acest articol s-ar fi putut intitula foarte simplu cronica unui eveniment ratat. Duminică dimineața mi-am propus să îmi duc copiii la „Marea serbare culturală” organizată de Asociația „Cloud Factory” la Casa Tineretului din Timișoara. Le-am povestit de acasă ce lucruri frumoase au să vadă, le-am spus despre tinerii artiști pasionați care expun acolo, despre lucrurile pe care aceștia le crează, obiecte făcute de mână… În fine le-am ținut o întreagă teorie, mai ales fiicei mele care e și elevă la arte și la care tot încerc să îi dau exemple pozitive dintr-o lume care se încăpățînează să se cufunde în mediocritate. Am luat micul dejun și pe la ora zece și jumătate am pornit spre Casa Tineretului.

Cu traficul de dumincă din Timișoara am ajuns foarte repede. Puțin înainte de ora 11. Cu încredere am pășit spre intrarea în clădire. În dreptul ușii am fost întâmpinați însă de un bărbat între două vârste, portarul, care ne-a întrebat:
– Unde vreți să mergeți?
– La expoziție, i-am raspuns.
– Nu se poate, a venit răspunsul.
– Păi?
– Păi nu e nimeni. Nu știu unde sunt fetele astea, n-a venit nimeni.


Nu mi-a venit să cred. L-am întrebat dacă putem să intrăm măcar să aruncăm o privire la exponate. Nu puteam. Toate erau acoperite… După noi a venit o familie cu un copil în brațe. Și ei, ca și noi și probabil mulți alții după, aveau să ia o ușă în nas.
Mare Serbare Culturală?… Pentru că undeva pe banner scria și „fabrica de nori”, mă întreb și acum: O fi fost totul doar o abureală?

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.