Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

Not for Sale…

În urmă cu mai bine de o săptămână am avut prilejul să îl cunosc pe David Batstone, autor şi profesor de etica la Universitatea din San Francisco. David a venit în Timișoara pentru a vedea cu ce se ocupă Asociația Generație Tânără al cărei furnizor de servicii de imagine suntem. A fost o vizită scurtă dar foarte eficientă în urma căreia au încolțit germenii unei viitoare colaborări cu Not For Sale, organizația pe care David Batstone o reprezintă.
În scurta întâlnire avută, preț de un week end, David a vrut să vadă materialele pe care le-am realizat pentru GTR, strategia noastră de comunicare, targetul… Desigur și noi am fost curioși să vedem materialele de promovare ale Not For Sale. De cum am deschis site-ul organizației www.notforsalecampaign.org ne-am dat seama că se pune preț mare pe imagine și comunicare și asta ne-a plăcut foarte mult, iar spotul de informare cu privire la fenomenul sclaviei este superb.

Not For Sale | Shadowhands from Not For Sale Campaign on Vimeo.

Printr-un spectacol de lumini și umbre realizat de către iluzionistul Bob Stromberg, filmulețul atrage atenția asupra traficului de ființe umane. Vă recomand nu doar să urmăriți pelicula, dar să dați mai departe link-ul. Faceți prin asta un bine.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.