Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Design de ambalaje personalizate

Design de ambalaje personalizate

Design de ambalaje personalizate este unul dintre principalele servicii pe care îl realizăm la MacPixel . În funcție de client, pornim de la concept până la producția efectivă. Vă „amenințam” ieri cu o postare legată de lacurile semi-permanente pe care le-am adăugat în gama produselor Cupio.

De fapt, voi încerca să vin din urmă în postările viitoare cu majoritatea produsele la care am lucrat în 2021. Sunt zeci de produse la al căror design am lucrat și pe care nu am apucat să le adăugăm nici la portofoliu. Ele sunt în principal în domeniul cosmetic, dar avem și food și industrie auto, produse alimentare și bio, suplimente alimentare și farmaceutică…

Ei bine, după To Go 2020 care a fost foarte apreciat la nivel național și despre care am scris deja, a venit rândul completării colecției anotimpuri. Designul pentru Winter Collection l-am realizat în 2018. Apoi a urmat Summer Collection. Care (fie vorba între noi 🙂 ), văd că nu e nici el adăugat în portofoliu, deci mea culpa.

Ei bine 2021 a fost anul în care am mai adăugat și celelalte doua anotimpuri, Primăvara și Toamna.

Spring Collection și Colorfall Collection. Pun aici cele două fotografii pe care le-am făcut ieri. Rămâne ca la portofoliu să adaug întreaga colecție, cu fiecare produs în parte.

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.