Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Prima ninsoare în Timisoara!
prima ninsoare în Timisoara

Prima ninsoare în Timisoara!

Prima ninsoare în Timisoara!… Eram pregătit să scriu un articol despre designul sticluțelor de oje semipermanente Cupio. Am vrut să vă arăt unele dintre ultimele trei la care am lucrat. Am și făcut pozele produselor. Dar amân postarea pentru mâine. Azi un reel cu prima ninsoare în Timișoara.

Nu am fost pregătit pentru el, dar s-a nimerit…

Cei care îmi mai urmăriți postările, probabil ați observat că ne făcusem un obicei ca în noaptea de Revelion să tragem un foc și să pregătim ceva pe jar. Anul ăsta n-am mai apucat. Deși am luat vreo două caserole. Ieri, fără să avem habar că azi o să ningă, am zis să scoatem carnea la dezghețat. Am tăiat niște lemne, am pus grătarul, am dat drumul la foc… Și a început ninsoarea. Un cadru atât de frumos că am zis că ar fi păcat să nu trag o scurtă filmare.

Am lăsat la o parte articolul cu ojele și am montat repede slowmotion-ul nu fulgii de nea printre flăcările grătarului. Sper să vă placă. L-am pus pe Instagram, reels.

Cât despre mici, sunt gata la ora asta, când am mușcat din primul am crezut că nu am gust. M-am speriat. 🙂 Apoi m-am liniștit, a mâncat toată lumea. Micii erau de vină. I-am luat de la Kaufland. Ultimii. Ultimii pe care îi mai iau vreodată de acolo. :))

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.