Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Despre branding  / Despre imaginea spitalelor

Despre imaginea spitalelor

Azi, despre imaginea spitalelor noastre în comparație cu cele de afată. Cum drumurile mele s-au schimbat, dată fiind mutarea Liceului de Arte, în fiecare dimineață trec pe lângă Spitalul Clinic din Timișoara.
Îmi aduc aminte că în urmă cu vreo doi ani am scris un articol despre cum își promovează alții serviciile medicale. Chiar înainte de a le fi gata construcția spitalului.
Azi, trecând iar prin dreptul instituției medicale timișene, pe lângă cenușiul clădirii, m-a șocat imaginea magazinelor de vis a vis. Având în vedere discuțiile din ultima vreme despre situația spitalelor din România, despre tratamentul de care au parte bolnavii, vitrinele celor două spații comerciale m-au îngrozit.
Ele vin parcă să confirme scenariul sumbru al unei internări medicale.

Prima expune sicrie iar cealaltă tot felul de materiale protetice, mâini, picioare din masă plastică…
Nu găsești nimic din ceea ce ar trebui să susțină un moral și așa afectat.
Imediat ce am depășit clinica mi-am adus aminte și de un scurt filmuleț aniversar. Despre imaginea spitalelor. Spotul l-am vizionat zilele trecute și a fost realizat în Spitalul din Sion, Elveția. Aici vedem ce înseamnă spital, pasiune pentru medicină, grijă și responsabilitate față de pacient… În comparație, unde suntem noi?

Nici nu mai trebuie să îmi răspundeți. 🙂

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.