Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Filmari culinare de weekend | MacPixel Creative Studio

Filmari culinare de weekend | MacPixel Creative Studio

Filmari culinare de weekend sau o noua postare in categoria Productie Video. După succesul de care s-a bucurat purcelușul la proțap, am avut parte de o noua provocare. Prietenul nostru, Zudi, cu care am filmat rețeta de burec, ne-a adus un berbec pe care ne-a rugat sa îl gătim.
N-am putut să îl refuzăm. 🙂

Pregatirea

Așa că am început sâmbătă prin a curăța berbecuțul de grăsime și piele. Am dat jos tot săul. Asta ca să fim siguri că și cei care strâmbă din nas atunci când vorbim de carne de miel, nu vor avea motive să o facă.
L-am uns mai apoi cu un amestec din ulei de măsline cu condimente pentru miel și oaie. Am mai pus sare, chilii, piper… Apoi l-am lăsat până a doua zi la „odihnit”, la rece, într-un sac de nylon. Poate era mai bine să îl pun în proțap încă de sâmbătă, dar nu m-am gândit.

Prin urmare, duminică, de dimineața, am început cu făcutul focului, apoi pusul în protap și prăjitul propriu zis.

Pe toata durata cât berbecul s-a învărtit deasupra jarului, l-am uns continuu. Am folosit un amestec de ulei de măsline în care am mai pus pe lângă vegeta, sare, chilli și… câteva lingurițe de miere de albine…

Sigur, nu pot să vă redau aici gustul pe care l-a avut preparatul. Aștept însă să îmi scrieți dacă culoarea pe care o avea finalul filmării va stârnit sau nu papiele gustative.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.