Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Servicii design de ambalaj | MacPixel Creative Studio

Servicii design de ambalaj | MacPixel Creative Studio

Din categoria servicii design de ambalaj, iată câ încep să apară pe piață produsele la care am lucrat în ultimele zile ale anului trecut.

De fiecare dată când trec pe lângă magazinul Cupio nu pot să nu fiu măndru de cum arată. Nu pot să nu arunc un ochi pe marfă. Sigur, eu mai puțin mă pricep la lacuri de unghii, creme, geluri, gene… Mă uit însă cum arată ambalajul acestora, cum „dau” pe raft.

Acuma, dacă zic că îmi place, o să spuneți că sunt lipsit de modestie. Fie.
Adevărul e că arată fain. Și pentru mulți e greu de crezut că magazinele nu aparțin unui gigant international, că nu e o franciză ci vorbim despre un producător local care pune însă multă pasiune pe ceea ce face. O firmă care putem spune că s-a impus deja ca nume în acest domeniu în Romania.

Primul produs pe care l-am primit este un articol de make up. Este un „Ulei esențial” extras din ceai verde, foarte hidratant, care conferă tenului un luciu natural.
Descrierea întregului produs, precum și modul de utilizare le găsiți pe cutiuța din carton pe care am realizat-o, dar și pe sticluța care conține uleiul.
Desigur, produsul îl găsiți pe site-ul celor de la Cupio, de unde se poate și comanda. Noi aici ne lăudăm cu modul în care arată, cu designul de ambalaj de care suntem responsabili.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.