Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Invitatie la re-conectare

Invitatie la re-conectare

Invitatie la re-conectare! Este foarte clar că în ultima perioadă ne-au devenit mai familiare icoanele din browserele de net.

Dacă mă uit cu aproape un an în urmă trebuie să recunosc că nici nu știu cum a trecut primăvara. În anii trecuți mă bucuram de primele flori apărute în copacii de la drum. Admiram primii ghiocei, albăstrelele, lalelele… Toate astea au trecut aproape neobservate. Singurele care nu mi-au scăpat au fost o tufă galbenă, căreia nu-i știu numele și bulgării de zăpadă. Pe astea am reușit să le și filmez. În rest tot anul trecut s-a dus mai mult cu ochii-n calculator. Și asta cred că s-a întâmplat pentru majoritatea dintre noi.

Poate tocmai de aceea cei de la Publicis, Agenția din Orientul Mijlociu, împreună cu  Leo Burnett, Italia, au gândit pentru Jeep o campanie de outdoor care ne invită să ne reconectăm cu natura. Să îmbrățișăm aventura.

Mi-a plăcut sincer ideea de a reproiecta semnul grafic atât de popular al conexiuni la internet, într-un cadru natural. O invitatie la re-conectare, la aventură, de care avem cu toții nevoie.

Dincolo de superbul imaginilor nu pot să nu observ că mai tot ce s-a filmat anul trecut, mai tot ce s-a produs publicitar, s-a realizat în zona Asiei sau a Orientului Mijlociu. Și nu doar în domeniul Automotive, în care se încadrează reclamele Jeep. Noi, aici, în Europa, am rămas blocați la reclame cu teste, cu dezinfectanți, cu măști, combinezoane… Mai câte un filmuleț cu orașe pustii, cu „reclamă” la stațiuni goale…

Chiar, mâine, poate „vin” cu un filmuleț realizat tot în Dubai, tot anul trecut, tot pentru un brand cunoscut. Mă gândesc. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.