Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Idei faine  / O reclama la vin spumant

O reclama la vin spumant

E o reclama la vin spumant. Am găsit-o întâmplător, surfând pe net. N-am căutat intenționat, dar acuma dacă mă gândesc că zilele trecute am scris despre podgoria din Tirol,am zis că se potrivește acest articol. Pot chiar să-mi imaginez că roboții ăștia deștepți, ai net-ului, mi-au împins-o pe ecran.

Nu-mi pare rău. M-am uitat până la sfârșit și asta și datorită faptului că avem și noi propus pentru filmare un scenariu de film despre vie, vin… Vedem dacă se aprobă.

Ideea e că m-am uitat până la capăt la spot, iar finalul m-a dat pe spate. Am crezut că e o greșeală.

Bacio di Bolle – Paște Fericit! Serios?

Am căutat să repede să văd care e legătura. O reclama la vin spumant dar ce-i cu mesajul ăsta în limba română pe finalul spotului. În prima fază mi-am zis, o fi vreo furătură?… Știți că le noi, în România încă se mai practică, din păcate. Personal am avut o experiență de genul tocmai când îmi căutam niște colaboratori pentru un proiect… E o povestioară hazlie pe care am să v-o spun într-o postare ulterioară. Dar să revenim. Deci, am crezut că e o furătură…

Nici vorbă! Clipul este realizat pentru Bacio di Bolle, o podgorie situată în centrul Republicii Moldova, iar cei care l-au produs sunt din Chișinău. Vlas Film. Acuma știam că Moldova la capitolul vin stă foarte bine, dar uite că și la producție video e la înălțime!

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.