Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Idei faine  / S-a lansat GoPro Hero 6
gopro hero6

S-a lansat GoPro Hero 6

S-a lansat! Dacă nu ar scrie pe cameră 60p la 4k și secvența 6, nici nu ați ști că e GoPro Hero6.
Am primit știrea azi noapte și am zis să o împărtășesc cu voi. Din punctul meu de vedere, mai ales după ce am văzut ce urmează să pună pe piață cei de la Sony, Hero6 nu aduce nimic spectaculos. Poate și de aceea dacă intrați pe pagina producătorului, nu o să găsiți foarte multe specificații despre noua cameră. Doar filmulețe cu imagini, e drept superbe, dar pe care le-ați putea captura și un cu alt aparat existent deja pe piață.
Ce e nou totuși la GoPro Hero6..
De data asta cei de la GoPro pariază pe noul CIP GP1 care le aparține. GP1 oferă imagini de o calitate superioară față de 5. La trecerea de la lumină la întuneric camera se va adapta mult mai repede, aproape la fel de repede ca și ochiul uman. În condiții de iluminare puternică din față, nu va mai apărea efectul de overexpose. Interior există și un sistem de stabilizare pe trei axe…
La capitolul slow motion, Hero6, trage acum cu 240 frame-uri la 1080 și cu 60 la 4K.
Una peste alta cei de la GoPro spun că Hero6 e de două ori mai bun decât 5. Sigur, pe site nu vedem nici o imagine comparativă, nici un filmuleț, deci rămâne să urmărim review-uri celor care vor fac primele comparații între cele două camere, să vedem cât de mare e diferența.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.