Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Spotul Cola pentru Anul Tigrului

Spotul Cola pentru Anul Tigrului

Să tot fie o săptămână de când am scris despre rebrandingul ambalajelor Coca Cola. Ei bine, azi hai să vedem cel mai nou clip. Spotul Cola pentru Anul Tigrului.

Noul an chinezesc începe pe 1 februarie 2022 și ține până 21 ianuarie 2023. Se spune că pentru tigrii urmează o perioadă cu foarte multe provocări.

Boul și Capra sunt cele două semne zodiacale cele mai norocoase în anul 2022.  Cei născuți în zodia Iepurelui, Dragon, Cal și Cocoș sunt destinați să se bucure de o viață lină și de noroc, câștiguri în bani în 2022.
Pentru cei  născuți în anii de șobolan, șarpe, maimuță, câine și porc…nu va fi neapărat un an nefast, dar vor trebui să depună mai mult efort pentru a obține realizări în acest an al tigrului.

În ce privește filmulețul, m-am uitat de vreo câteva ori… Nu m-a dat pe spate. N-am priceput spotul Cola pentru anul tigrului. Dar nu pretind că n-aș putea fi eu de vină. Dacă aveți voi vreo idee chiar vă rog să mă luminați… Am reținut faptul că sticla e foarte rezistentă și că și tigri preferă gustul Cola,  dacă mai era și altceva…lăsați-mi un mesaj. Eu mă mai uit la el… poate, poate… o fi și altceva de înțeles. :))

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.