Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Stop Human Trafficking t-shirts!
stop human trafficking t-shirt

Stop Human Trafficking t-shirts!

Stop Human Trafficking t_shirts

Atunci când am realizat designul tricourilor Stop Human Trafficking, nu ne gândeam că o să producă asemenea senzație.

Pentru că ieri a fost Ziua Europei, am fost alături de echipa Asociatiei Generație Tânără la evenimentul organizat de către primărie.

Cum a fost în Piața Libertății

Pe o ploaie mocănească, dis de dimineață, ne-am dus în Piața Libertății din Timișoara pentru a ne lua în primire cortul alocat.

Sigur, la dicuțiile dinainte de eveniment, locația GTR trebuia să beneficieze și de racord la curent electric. Până la urmă a avut parte doar de jumătate din promisiune… Adică a avut parte doar de curent, din toate părțile. :))

Am dorit să folosim ocazia și pentru a populariza campania împotriva traficului de ființe. În acest scop, la MacPixel, am realizat și designul unui rollup care să prezinte tricourile din campania: Stop Human Trafficking. Asociația ar fi dorit, dacă era posibil să și vândă tricouri doritorilor. Dar li s-a spus că nu e voie. Sunt interzise activitățile de comercializare. La sfârșit, în schimb, am înteles că alții au vândut chiar… băutură. Mă rog… De mult nu mă mai miră „deficiențele de comunicare” atunci când e vorba despre organizarea unui eveniment local.

Până la urmă încerc să văd partea plină a paharului. Am fost prezenți în centrul orașului. Ne-am făcut cunoscute, noi, designul, asociația, programele. Au fost și persoane interesate de muncă în domeniul social. Și majoritatea, văzând rollup-ul au dorit să cumpere și să poarte tricourile cu mesajul: Stop Human Trafficking.

Cum pot să cumpăr?

Prin urmare, atât pentru cei care au intrat deja în posesia unui tricou, cât și pentru cei care doresc să fie parte a campaniei, facem următorul anunț… Dacă sunteți din Timișoara, cu un simplu telefon, se poate rezolva! În țară, se trimit prin curier. Costul este de 45 de lei, pentru Timișoara, iar pentru expediție în țară se adaugă prețul transportului.

Share
No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.