Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog (Page 30)

Ai un filtru foto înțepenit?

Ce faci când ai un filtru foto înțepenit? La întrebarea asta am încercat să găsesc răspunsuri ajutătoare.  M-a pus naiba

Design ambalaj etichete condimente

Din categoria Design ambalaj, etichete condimente. Dacă tot se apropie Sărbătoarea de Paști, am zis că e obligatoriu să comp

Producție de conținut pentru social media

Unul dintre serviciile pe care le furnizăm clienților noștri este producție de conținut pentru social media. Tot mai multe fi

Știu că o să mi-o iau…

Știu că o să mi-o iau… dar nu pot să nu remarc acest lucru. Într-un oraș Capitală Culturală a Europei pur și simplu

Dacă e august mergem la expoziție!

Dacă e august mergem la expoziție! Sunt deja mai bine de 15 ani de când pregătim materialele pentru standul Heosolution de la

Design de ambalaj pentru cosmetice

Astăzi despre design de ambalaj pentru cosmetice. Un nou produs pentru care am gândit modul în care să arate. Desigur, îl gă

Pepsi își schimbă ambalajul

Pepsi își schimbă ambalajul. Compania a început să lucreze la noua identitate vizuală în urmă cu mai mulți ani! Lucrurile

Design Cupio Anniversary Collection

Pentru mulți această postare poate fi percepută drept un simplu articol despre designul unei sticluțe de ojă. Pentru noi, în

Un weekend la filmat

Un weekend la filmat. Sâmbăta și duminica trecută am fost rugați să documentăm unul dintre primele evenimente aflate în pr

Cele mai faine ambalaje

Am zis să începem o serie de postări cu unele dintre cele mai faine ambalaje realizate anul trecut. Și începem cu cutiile cu

Super episod marca USB

Un super episod marca USB! Poate cel mai bun episod al nostru de până acum din producția video Unitatea Specială de Bucate a avut premiera aseară pe tv. O emisiune în care vedetă, pe lângă bucătar, a fost dovleacul preparat în mai multe moduri. Ne-am lăsat învăluiți de pasiunea pe care Adrian Orza o are pentru arta culinară. Plăcerea lui pentru bucătărit respiră nu doar prin modul în care se comportă în bucătărie, ci și prin felul în care și-a amenajat spațiul pentru gătit. Este o emisiune în care majoritatea veți descoperi un nou Adrian Orza, așa cum nu v-ați fi imaginat. Ce pot să vă spun este că pentru mine personal a fost prima oară când am gustat un preparat la care nu m-aș fi gândit. A fost pentru prima dată când am încercat dulceața de ardei iuți. Trebuie să recunosc că deși nu mă dau în vânt după ingredientele picante, dulceața asta chiar mi-a plăcut. Adi ne-a mărturisit că este preparată dintr-un soi de ardei iute pe care el l-a aclimatizat în grădina lui bio. Un soi de  Jalapeno care era cultivat în mod tradițional în Mexic. Este un soi de ardei bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Capsaicina (componenta activă a ardeiului iute) din jalapeno are efecte terapeutice și poate ajuta la pierderea în greutate. Vă lăsăm plăcerea să vizionați cele aproape treizeci de minute din acest super episod marca USB și vă așteptăm impresiile, dacă doriți să ne scrieți.    ...

Teaser la o superproductie video

Vă propun un teaser la o superproductie video! Duminică, de la ora 20.00, urmează un super episod Unitatea Specială de Bucate. Iată un scurt teaser la o superproductie video. Vă recomand să nu pierdeți acest episod. Veți vedea cum se prepară o supă cremă de dovleac, brioșe dim doveac, dovleac plăcintar cu miere de albine, scorțișoară, alune de pădure și nuci. Am mai pregătit și crutoane cu cașcaval, ciuperci și antricot de vită la grătar, sos de mustar și o extraordinară dulceață din ardei iuți...

un nou spatiu lucas super sandwich

Un nou spațiu Lucas Super Sandwich

Un nou spațiu Lucas Super Sandwich! A treia inaugurare pe săptămâna asta. O nouă locație Lucas Super Sandwich se deschide în Timișoara pe Str. Mărășești. Pentru că suntem "vinovați" de brandingul celor două sandwicherii deja existente în oraș, am tras tare să terminâm decorațiunile și pentru al treilea spațiu, de pe pietonală. Deschiderea oficială e programată vineri, inedit este faptul că sandwicheria de pe Mărășești va avea următorul program: luni - miercuri 08:00 - 24:00 joi - vineri 08:00 - 06:00 sambata 10:00 - 06:00 duminica 10:00 - 24:00 Orarul este însă cu titlul provizoriu, intenția fiind ca acesta să devină NON STOP!...

Am intrat în săptămâna inaugurărilor

Am intrat în săptămâna inaugurărilor

Am intrat în săptămâna inaugurărilor. După magazinul din Kaufland azi am dat o fugă la Ciacova pentru a vedea cum a ieșit grafica pe care am realizat-o pentru noul punct de vânzare al Brutăriei Goran. Am tras și câteva poze, măcar pentru portofoliu. Una o punem și aici, pentru critici. :) Și dacă tot am zis că e săptămâna inaugurărilor, vă spun că mâine mai livrăm decorațiunile pentru un alt spațiu comercial, dar despre asta, în următoare postare....

Servicii decorare magazine

Servicii de decorare magazine

Azi, din categoria Servicii de decorare magazine. După câteva zile de "traforaj" am ajuns în sfârșit la faza montajului. S-a întâmplat ieri dimineață. Așa arată acum magazinul "Nature4life" din Kaulfland. Am pus folie pe vitrina exterioară. Firmă luminoasă la intrarea în magazin. În interior am lipit, deasupra rafturilor cu produse, câteva imagini și denumiri cu gamele de produse. Etichetele de preț sunt personalizate...

ciorba de peste

Emisiune în premiera doar pe net

Duminică, pentru prima oară, emisiune în premiera doar pe net. Un episod Unitatea Specială de Bucate va fi difuzat daor pe Youtube. Forțați de falimentul Tvt'89 am decis să folosim continuăm pe on-line difuzarea producției noastre pentru televiziune. Și dacă tot am adus vorba despre micul ecran, luând în considerare și mesajele prietenilor care vor să ne întoarcem cât mai curând "pe sticlă" ei bine acest lucru se va întâmpla foarte curând. Promitem să revenim cel târziu mâine cu detalii legate de preluarea producției Unitatea Specială de Bucate de către un post tv. Asta pentru că suntem în discuții avansate leagte de mutarea emisiunii pe un alt post de televiziune. Stați pe recepție!...